3D vizualizacija kupaonice - recept za vašu savršenu kupaonicu idealnog omjera funkcionalnosti i estetike

3D vizualizacija kupaonice


Doći do savršene kupaonice može biti vrlo iscrpan proces, posebice ako je to manji prostor (što u velikom broju slučajeva obično jest). Sjetite se samo silnih rasprava s vašim životnim partnerom, beskonačnog traženja idealnih pločica, elemenata i sanitarija, samo kako bi se sve uklopilo u (teško) dogovoren izgled i raspored kupaone. Želite Vi i vaš partner na kraju krajeva da kupaonski prostor ostane funkcionalan i estetski oku ugodan, no bez jasne vizualizacije, to je nekada zbilja teško ostvariti.

I onda ona najgora stvar koja se u takvim slučajevima obično svima dogodi - mislimo da će nešto funkcionirati pa kada se krene s izvedbom željene kupaone, shvatimo da smo se «preračunali». Pa hajde opet tražiti drugačije elemente, reklamirati one koje nećete moći iskoristiti, preslagivati sve ispočetka itd – noćna mora koja se u potpunosti mogla izbjeći s 3D vizualizacijom.

3D vizualizacija kupaonice ili kako bez višednevnog planiranja i šetnje po trgovinama doći do željenog izgleda kupaone

Zahvaljujući modernoj tehnologiji, danas nam je na raspolaganju računalna 3D vizualizacija kupaonice. Riječ je o postupku gdje nam Vi jedino dajete dimenzije vašeg prostora, a mi zatim s Vama unosimo sve elemente, sanitarije i željenu keramiku. Tako dobivate u sklopu našeg programa budući izgled Vaše nove kupaone i tu se potom događa onaj najvažniji efekt – vizualizacija vašeg prostora rezultirat će novim i boljim idejama. One se vrlo jednostavno dalje vizualiziraju u našem programu (mnogo je jednostavnije pomaknuti ormar u programu, nego onaj stvarni u kupaoni), čime se uvelike olakšava posao Vama i Vašem projektantu, što u konačnici rezultira najboljim kupaonskim rješenjem do kojeg ste mogli doći.

3D vizualizacija kupaonice - računalna vizualizacija


Ukratko, prednosti 3D vizualizacije kupaonice bile bi sljedeće:

  • Dobivate vizualni pregled vaše kupaonice prije nego li išta kupite
  • Vizualizacijom kupaone potičemo vašu kreativnost gdje ste potom s vlastitim željama i idejama u mogućnosti složiti svoj idealan kupaonski prostor
  • Vaši keramičari dobivaju shematski izgled kupaone pa mogu sve postaviti i bez vašeg nadzora
  • Možete na najbolji mogući način isplanirati izgled kupaonskog prostora kojeg imate na raspolaganju
  • Dobivate na pregled gotovo beskonačan broj različitih rješenja pa je put do onog idealnog mnogo brži
  • Znat ćete da ste jednu od najvažnijih investicija koju radite u svojem domu, napravili na najbolji mogući način, imajući u vidu ograničenja prostora kojeg imate
  • Svu potrebnu sanitariju nakon definiranog izgleda kupaone moći ćete kupiti na istom mjestu, bez daljnjeg traženja i gubljenja vremena po trgovinama
3D vizualizacija kupaonice - računalni model


Na jednom mjestu isplanirajte izgled kupaone i kupite svu potrebnu sanitariju, keramiku i elemente

Osim što uz 3D vizualizaciju kupaone konačno dođete do onog željenog izgleda, Studio Arte je također mjesto gdje ćete moći pronaći sve što vam je potrebno za početak kupaonskih radova.

Imate pitanja? Javite nam se već danas i krenite s 3D vizualizacijom svoje kupaone iz snova. Galeriju naših radova možete pogledati na ovom linku.