Pločice

Pločice
Pločice se još uvijek neopravdano doživljavaju kao funkcionalni element, dok su po pitanju dekoracije podcijenjene.
Ne vjerujete? Posjetite nas u Salonu Arte, u Rijeci (Viškovo), kako bismo suzbili vaše predrasude.

Inspirirani ljepotom drva, kamena, mramora ili cvijeća, kod nas ćete pronaći keramičke, porculanske i mozaik pločice vrhunske kvalitete i dizajna uvezene direktno iz Italije i Španjolske.
Osim klasičnih dekorativnih, u ponudi imamo i pločice kao imitacija mramora, drva i kamena.
Naše educirano osoblje pomoći će Vam odabrati one koje odgovaraju na potrebe Vašega stila, bilo da se radi o klasičnom, modernom ili retro dizajnu.

U našem izložbeno-prodajnom salonu u ponudi imamo veliki izbor podnih i zidnih pločica za vanjsko i unutarnje uređenje prostora (za kuhinju, kupaonu, terase, dvorište, bazen, vanjske stepenice), u širokom rasponu cijena.

21. stoljeće je vrijeme u kojem napokon možemo urediti naš životni prostor onako kako želimo, i to odlaskom na samo jedno mjesto.
Ne propustite tu priliku i pregledajte našu ponudu talijanskih i španjolskih pločica, vrhunske kvalitete i dizajna, najpoznatijih brendova:

Ako tražite određeni model, ponudu ili cijenu određenog proizvoda, kontaktirajte nas putem e-maila ili telefona.

Pozivamo vas da nas posjetite u našem izložbenom studiju gdje možete pronaći veći broj izloženih pločica, a naši profesionalni djelatnici pomoći će vam oko izbora.

Novo u ponudi! Svim našim kupcima keramičke, sanitarne ili kupaonske opreme, nudimo besplatnu uslugu 3D računalne vizualizacije kupaonice.
Sad je moguće na jednom mjestu isplanirati izgled vaše kupaone i nabaviti svu potrebnu kupaonsku opremu (sanitarije, pločice, kupaonski namještaj).

Pločice akcija


Kontaktirajte nas

Ili provjerite gdje se nalazimo.