Polica privatnosti

Vlasnik ovih web stranica je tvrtka S.T.M.-GRUPA d.o.o.

Zaštita osobnih podataka

Pristupom ovoj stranici, a u skladu sa novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018. godine prihvaćate sve rizike koji nastaju njenim korištenjem te prihvaćate da ćete njen sadržaj upotrebljavati isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Naš informatički sustav zaštićen je tehničkim mjerama od neovlaštenog pristupa, izmjene, širenja, gubljenja i brisanja Vaših podataka.

Jamčimo Vam da ćemo Vaše osobne podatke koristiti isključivo u svrhu ispunjenja Vaših zahtjeva, sklapanja i izvršenja ugovora, za vlastiti marketing i druge legitimne interese koji su važni za naše poslovanje.
Podatke ćemo koristiti u jasno definirane svrhe te ćemo ih podijeliti samo s partnerima koji su u ugovornom odnosu i samo podatke neophodne za pružanje određenih usluga.
Sve osobe koje imaju pristup vašim podacima te naši partneri imaju obavezu čuvanja povjerljivosti u okviru ugovorenog odnosa, kao i provođenje organizacijskih i tehničkih mjera zaštite.

Obrada Vaših podataka će se isključivo provoditi u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i važećim hrvatskim zakonima i propisima.
Vaše podatke ne koristimo u svrhe koje nisu navedene i nikada ne prodajemo, posuđujemo niti javno objavljujemo Vaše osobne podatke.

Vaše osobne podatke čuvamo u našoj lokalnoj bazi klijenata kada dostavite upit, zatražite ponudu ili izvršenje usluge. Ovisno o vrsti upita ili zatražene usluge, radi se o sljedećim podacima:

  • Ime i prezime
  • Adresa
  • Oib
  • Adresa e-pošte
  • Broj telefona / faksa

Bez ovih podataka nije moguće ugovaranje i ispunjavanje preuzetih poslovnih obaveza i Vaših zahtjeva.

Navedene podatke čuvati ćemo pohranjene do zaprimanja i obrade Vašeg zahtjeva za brisanjem podataka. Podatke vezane za financijske transakcije ili račune dužni smo čuvati u skladu sa zakonski definiranim rokom.

Baza klijenata naš je legitimni interes koji nam omogućava poboljšanje rezultata poslovanja i dizanje kvalitete usluge. Također nam je lakše ispuniti zahtjeve koji su definirani u procesu usklađivanja s propisima o zaštiti osobnih podataka kao što su ažuriranje i mogućnost prenosivosti osobnih podataka.

Informacije koje ispunite na kontakt formi naše web stranice (osobne informacije kao što su Vaše ime, adresa e-pošte, broj telefona/faxa) ili one koje pošaljete izravnom porukom e-pošte biti će obrađene i pohranjene kako bismo vas mogli kontaktirati i odgovoriti na Vaš zahtjev.

Ukoliko ste mlađi od 16 godina morate priložiti suglasnost roditelja ili nositelja prije davanja osobnih podataka.

Anonimni podaci i uporaba kolačića (cookies)

Na našoj web stranici automatski prikupljamo informacije u log datotekama poslužitelja, kao što je vaša IP adresa, vrsta preglednika, stranice za preusmjeravanje / izlazak i operativni sustav. Koristimo ove informacije kako bismo upravljali našim web stranicama i našim tehničkim rješenjima, razumjeli kako se posjetitelji kreću kroz našu web stranicu i usluge te da poboljšamo vaše iskustvo dok koristite naše web stranice i usluge. Prikupljene informacije su anonimne i ne uključuju vaše osobne podatke.

Kako bi ova web stranica radila ispravno te u svrhu unapređivanja i poboljšavanja Vašega iskustva pregledavanja , ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (cookies).

Ti kolačići mogu biti stalni kolačići koji na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta te privremeni kolačići koji se pohranjuju samo tijekom posjeta stranici.

Kolačićima trećih strana i drugim tehnologijama, za vrijeme vašeg korištenja web stranice, anonimno se prikupljaju informacije (koje ne uključuju vaše privatne podatke) za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe naše internet stranice (Google Analytics), za marketinške aktivnosti (Facebook Pixel), u svrhu zaštite naše web stranice (Google Recaptcha) te radi ugrađivanja naše fizičke lokacije na web stranicu kroz Google Map servis. Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne statističke podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku.

Ovisno o postavkama na Vašem internetskom pretraživaču, kolačići se mogu automatski prihvaćati. Ukoliko niste suglasni njihovom upotrebom, kolačiće možete u bilo kojem trenutku lako izbrisati i/ili trajno isključiti na vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika koji koristite.

Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na web stranicama preglednika kojim se koristite. Napominjemo kako je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naše internet stranice te sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje značajki naše internet stranica ili uzrokovati drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.

Detaljnije o kolačićima (cookies) pogledajte ovdje.

Vaša prava

U bilo kojem trenutku imate pravo zatražiti zaustavljanje obrade Vaših osobnih podataka.

Slobodni ste nas kontaktirati u svrhu:

  • PRISTUPA svim osobnim podacima koje je S.T.M.-GRUPA d.o.o. prikupio o Vama,
  • ISPRAVLJANJA osobnih podataka koje S.T.M.-GRUPA d.o.o. ima o Vama,
  • BRISANJA svih osobnih podataka koje je S.T.M.-GRUPA d.o.o. prikupio o Vama,
  • OGRANIČAVANJA obrade Vaših osobnih podataka od strane S.T.M.-GRUPA d.o.o.,
  • PRIGOVORA na obradu Vaših osobnih podataka od strane S.T.M.-GRUPA d.o.o., ili
  • ZAHTJEVA za Vašim osobnim podacima koje je S.T.M.-GRUPA d.o.o. ima, u svrhu prijenosa trećoj strani.

Sve naše online aktivnosti u pogledu zaštite osobnih podataka u skladu su s europskim zakonodavstvom i odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679 te odredbama Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN42/2018).


Korištenjem naše stranice pristajete na ovdje navedenu Policu privatnosti.

Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja vezanih uz Pravila o zaštiti privatnosti molimo Vas da nas kontaktirate na e-mail: info@studioarte.hr.